Array
Nieuws
'A Breath of Fresh Air' tijdens je hardlooprondje

'A Breath of Fresh Air' tijdens je hardlooprondje Hardlopen is genieten, ontspanning, een uitlaatklep. Maar soms is hardlopen ook keihard bikkelen. Je voelt je voeten branden na een lange run en je ontkomt dan ook niet aan warme, vochtige voeten. Met X-Socks wel. Dit jaar slaat X-Socks een nieuwe weg in met de campagne ‘A Breath of Fresh Air’. X-Socks biedt kwalitatief hoogwaardige sokken voor de optimale beleving in elke sport, gebaseerd op de specifieke wensen van de betreffende doelgroep.
 
Take 'A Breath of Fresh Air'…

Take 'A Breath of Fresh Air'… Met de campagne ‘A Breath of Fresh Air’ slaat X-Socks dit jaar een nieuwe weg in. X-Socks biedt kwalitatief hoogwaardige sokken voor dé optimale beleving in elke sport, gebaseerd op de specifieke wensen van de doelgroep van die sport. In de zomer genietend van de zon en in de herfst je laten inspireren door alle mooie kleuren om je heen, wandelen kun je het hele jaar door doen. Maar, na een lange tocht ontkom je vaak niet aan warme, vochtige voeten. Met X-Socks wel.
 
Are you ready for summer?

Are you ready for summer? Tijdens trektochten mag de zon dan wel heet zijn, met de X-Socks Trekking Summer zijn je voeten dat zeker niet! Maar liefst 14 technologieën zorgen voor optimale bescherming, comfort en, dankzij het gebruikte linnen, heerlijk koele voeten. Linnen is niet alleen sterk, het materiaal zorgt in deze X-Socks ook voor een natuurlijke koeling. X-Socks Trekking Summer zorgen ervoor dat vocht snel afgevoerd wordt, waardoor je voeten heerlijk droog blijven. Hierdoor heb je minder kans op blaren. Meer kun je toch niet in een sok willen?
 
Nóg betere ventilatie, nóg meer bescherming

Nóg betere ventilatie, nóg meer bescherming Bij elke stap nadert de finish. Plotseling worden je stappen zwaarder, niet meer synchroon, het ritme onhandig en ongemakkelijk en daarmee keldert de snelheid. Dat is een probleem dat vaak begint bij de interface tussen de voet en de schoen. De oplossing? De X-Socks Speed Two.
 
Kom uitgerust op je bestemming aan!

Kom uitgerust op je bestemming aan! Zit jij geregeld voor je werk in het vliegtuig? Dan weet je vast dat een vliegreis voor vermoeide en opgezwollen voeten kan zorgen en in het ergste geval voor het gevaarlijke 'economy class syndroom', beter bekend als trombose. De Air Travel van X-Socks ondersteunt je bij al deze problemen en zorgt ervoor dat je uitgerust op je eindbestemming aankomt!

 
Perfecte combinatie van compressie en beschermzones

Perfecte combinatie van compressie en beschermzones Vermoeide voeten na een dagje skiën? Niet met de Ski Energizer Light van X-Socks! De trapsgewijze compressie van de Smart Compression Zone ondersteunt en verbetert effectief de bloedcirculatie van de onderbenen. Uiteraard zorgt de X-Socks Ski Energizer Light voor een uitstekende klimaatcontrole. Vochtige, warme lucht wordt via het Traverse AirFlow Channel System, dat zich in het anatomisch gevormde voetbed bevindt, en het Airconditioning Channel afgevoerd. Onaangename geurtjes en blaren worden zo voorkomen. De sokken zijn tevens voorzien van verschillende beschermzones, waaronder een teen-, scheenbeen- en hielbeschermer.

Verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen
Compressie stabiliseert de bloedvaten. De ondersteuning van de aderen ontlast hart en bloedvaten en verbetert de toevoer van bloed en voedingsstoffen. Het bloed stroomt sneller terug naar het hart, waardoor spieren en organen sneller prestatiebevorderende zuurstof en belangrijke voedingsstoffen krijgen.
 
Droge en warme voeten met X-Socks

Droge en warme voeten met X-Socks Tot het einde van vorig millennium wist men het zeker: dikke paddings in sokken voorkomen blaren. X-Socks zag dat toch iets anders en heeft met innovatieve technologieën voor een absolute doorbraak gezorgd! Wanneer een voet zit opgesloten in een sok en een (ski)schoen, kan overtollige warmte niet afgevoerd worden en beginnen de voeten te transpireren. De sok neemt het vocht op en zorgt voor een vochtig en warm klimaat. Het resultaat? De huid wordt vochtig en zacht, dus minder soepel. Dit kan leiden tot pijnlijke blaren. X-Socks maakt een einde aan deze vicieuze cirkel. Met de Ski Carving Silver heb je minder kans op blaren en vervelende drukpunten, waardoor je optimaal van je skivakantie kunt genieten!
 
Heerlijk warm en zacht

Heerlijk warm en zacht Wat voor voorstelling maak jij je bij je nieuwe skisokken? Moeten ze vooral lekker warm zijn en heerlijk zacht aanvoelen? Dan zijn deze X-Socks perfect voor jou. Het comfortabele padding systeem reduceert de impact op de gewrichten die ontstaat bij het skiën. In combinatie met het speciale X-Socks ventilatiesysteem blijven je voeten precies op de juiste temperatuur.
 
X-Socks, high tech for your feet

X-Socks, high tech for your feet Wanneer een voet zit opgesloten in een sok en een schoen kan overtollige warmte niet afgevoerd worden en beginnen de voeten te transpireren. De sok neemt het vocht op en zorgt voor een vochtig en warm klimaat. Het resultaat? De huid wordt vochtig en zacht, dus minder soepel. Dit kan leiden tot pijnlijke blaren. X-Socks maakt een einde aan deze vicieuze cirkel.
 
Archief

Meer artikelen?
Kijk eens in ons archief